Poljud domačin spektakla protiv Francuske!

28.01.2022. 18:55:00

Iz Hrvatskog nogometnog saveza objavili su važnu vijest vezanu uz hrvatsku reprezentaciju
 
  

Naime, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku o mjestima odigravanja utakmica Lige nacija koje će hrvatska reprezentacija igrati u lipnju ove godine.

"Svjetski doprvaci će 3. lipnja ugostiti Austriju na stadionu Gradski vrt u Osijeku (20:45 sati), a tri dana kasnije na splitskom Poljudu bit će odigrana repriza finala prošlog Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske. Spektakl protiv svjetskih prvaka također će biti odigran u večernjem terminu (20:45 sati).

U lipanjskom mini-ciklusu, hrvatsku reprezentaciju potom čekaju gostujući ogledi kod Danske (10. lipnja) i Francuske (13. lipnja), a natjecanje u skupini Vatreni će završiti u rujnu ogledima s Danskom kod kuće (22. rujna) i kod Austrije (25. rujna)", stoji u priopćenju HNS-a.

 

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.