Posljednji veliki derbi ove sezone: Hajduk lovi priključak za Europu, Dinamo želi pobjeći Osijeku

05.05.2021. 17:00:00

Od 18:00 na Poljudu se igra najveći derbi hrvatskog nogometa: Hajduk - Dinamo.

Hajduk i Dinamo na Poljudu od 18:00 igraju zaostalu utakmicu 22. kola HNL-a. Dvoboj se prvotno trebao igrati još tamo u veljači, ali je odgođen zbog velikog broja zaraženih u splitskim redovima, a budući da su Zagrepčani daleko dogurali u Europi te da su u međuvremenu imali i polufinale Kupa, prvi slobodni termin za odigravanje najvećeg derbija hrvatskog nogometa bila je ova srijeda.

  • Hajduk: Kalinić, Todorović, Simić, Vušković, Čolina, Fossati, Jurić, Kačaniklić, Biuk, Livaja, Ljubičić.
  • Dinamo: Livaković - Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Gvardiol - Jakić - Ivanušec, Majer, Ademi, Oršić - Petković.
Što se tiče službenih osoba, glavni sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Stupnog, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Bebekov sugrađanin Robi Kezele.

Izvor: gol.hr/Foto: gol.hr

Izvorni autor: gol.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.