Potez hrvatskih komentatora nakon poraza u finalu baš je iznenadio Srbiju

12.08.2024. 10:25:00

Suparništvo između Hrvatske i Srbije na sportskim terenima, a i šire traje od kad je nestala bivša nam Jugoslavija, no pobjede i porazi dosta se drugačije prate s istočne strane granice, gdje našim komšijama teško pada bilo kakav sportski, a i drugi uspjeh Hrvata.

Tako smo do sad često imali prilike čuti komentatore iz našeg istočnog susjedstva kako s velikim oduševljenjem slave poraze Hrvatske, čak i kada ne igraju protiv Srbije pa ih je zato iznenadio komentatorski dvojac HRT-a nakon finala u vaterpolu na netom završenim Olimpijskim igrama u Parizu.

Podsjetimo, u finalu sastale su se Hrvatska i Srbija, a naše komšije zasluženo su odnijele zlato pobjedom 13:11 i tako rastužile hrvatske navijače i komentatore, koji su ostali veliki i u ovom porazu, što je začudilo medije u Srbiji.

Teško im palo

Tako Kurir donosi naslov: ‘EVO KAKO SU HRVATSKI KOMENTATORI ISPRATILI FINIŠ VATERPOLO FINALA! Zlato Srbije im je teško palo, ali su na kraju sve iznenadili!’, pišu iz Kurira i prenose riječi naših komentatora:

‘Bili su potpuno slomljeni, ali su na kraju morali skinuti kapu Srbiji i javno priznati da su Delfini bili bolji’ piše Kurir i nastavlja: “Ne možete pobijediti svako finale. Ono s čim vas možemo pokušati utješiti je da je sve čisto u sportu u kome uvijek bude repova, a ovdje ih nema.

Protivnik je bio bolji i najteže je našim reprezentativcima, koliko god mi bili tužni. Oni su radili za ovo i došli su u šansu da osvoje toliko željeno zlato, ali nema razloga ne vjerovati da će se nova šansa pojaviti”, prenosi srpski portal riječi naših komentatora i dodaju kako su naglasili da nije bilo ničega spornog u pobjedi Srbije. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: GIŠ/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.