Potpisivanje prvih ugovora o pristupanju članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije

08.07.2020. 16:50:00

Sutra, 09. srpnja 2020. godine u Vukovaru, u Hotelu „Lav“ (J. J.  Strossmayera 18.) s početkom u 11 sati održati će se potpisivanje prvih ugovora o pristupanju članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije.

Na potpisivanju će nazočiti nekoliko slavonskih župana, gradonačelnika te načelnika općina kao i predstavnika tvrtki. Tim povodom iz Sarajeva stići će i predsjednik Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanski nadbiskupije metropolit kardinal Vinko Puljić koji će zajedno sa upraviteljem Zaklade Josipom Dabrom potpisati ugovore sa gore navedenim institucijama.

Nakon ove svečanosti potpisivanja kardinal Vinko Puljić, upravitelj Zaklade Josip Dabro i jedan od članova – podupiratelja Zaklade dati će izjave za medije, predvidivo oko 11,45.

Izvorni autor: Antun Ivanković/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.