ODNOSI S JAVNOŠĆU MHB-a: Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved zbog novonastalih i neodgodivih obaveza, neće danas sudjelovati na posljednjem ispraćaju žrtava ekshumiranih iz grobišta s područja Općine Zagvozd

23.08.2022. 10:51:00

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, a kako je već ranije bilo najavljeno, zbog novonastalih i neodgodivih obaveza, neće danas sudjelovati na posljednjem ispraćaju žrtava ekshumiranih iz grobišta s područja Općine Zagvozd.

U prigodi obilježavanja Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima,  na pogrebu i posljednjem ispraćaju žrtava Drugog svjetskog rata ekshumiranih iz grobišta s područja Općine Zagvozd, izaslanica potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda bit će ravnateljica Uprave za zatočene i nestale gospođa Ivona Paltrinieri.

Pogreb i posljednji ispraćaj je danas 23. kolovoza 2022. na groblju sv. Jerolima u Lovrinčevićima u 17:00 sati.

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.