Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved predvodi izaslanstvo Vlade na polaganju vijenaca na Gradskom groblju Mirogoj povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

03.08.2021. 18:33:00

U prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved predvodi izaslanstvo Vlade na polaganju vijenaca na Gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu u srijedu, 4. kolovoza 2021. od 8 sati. Izaslanstva će položiti vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve-Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i kod zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju (Kenotaf).

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.