Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u Šibeniku

21.09.2020. 15:10:00

U utorak, 22. rujna 2020. održava se središnja komemoracija za sve hrvatske branitelje poginule u rujanskom ratnom podvigu.

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved nazočit će polaganju vijenaca kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj u 9 sati te komemoraciji kod spomen-obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu Andrije Hebranga u Šibeniku u 10 sati.

Nakon komemoracije, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved obići će radove na izgradnji Veteranskog centra u Šibeniku na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova. Predviđeno vrijeme dolaska na mjesto obilaska izgradnje je 11-11.30 sati, ovisno o završetku komemoracije.

Uz ministra obilasku izgradnje Veteranskog centra nazočit će župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.