Potraga ušla u 19. dan, policija ispitala Matejevu prijateljicu

18.01.2022. 11:10:00

Nakon 19 dana od nestanka policija i dalje radi sve što može kako bi pronašla nestalog Splićanina, a ispitana je i prijateljica s kojom je komunicirao prije nestanka

Devetnaesti je dan otkako se gubi svaki trag nestalom Splićaninu Mateju Perišu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Beograda

Policija je ispitala Matejevu prijateljicu koja je također bila u Beogradu u vrijeme njegova nestanka. Njoj je Matej posljednjoj poslao poruku prije nego što je nestao. Nakon davanja iskaza, njen otac je rekao kako se ona uskoro vraća u Split.

Bivši šef krim policije u Srbiji rekao je kako smatra da su u rješavanju misterija Matejevog nestanka ključni njegovi kontakti u Beogradu i prijatelji s kojima je bio u izlasku.

Policija je poslala snimku kako netko ili nešto pliva u Sai na vještačenje i još uvijek kažu kako ne mogu reći je li to osoba ili predmet.

Snimka na kojoj se navodno čuje kako netko nešto govori Mateju kod restorana, ali to je demantirano jer te kamere ne bilježe zvuk.

Policija i dalje nastavlja potragu za Matejem.

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr

Izvorni autor: Emirat Asipi / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.