Poznata voditeljica i urednica emisije Provjereno odlazi: “Nakon 15 godina došlo je vrijeme za promjene”

05.05.2021. 16:35:00

Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica emisije Provjereno odlučila je nakon 15 godina napustiti Novu Tv.

“Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, izjavila je Paradžiković.

Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove Tv zahvalila se Ivani na sve godine rada.

“Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi”, rekla je Kardum.

Podsjetimo, Ivana Paradžiković je bila od samih početaka emisije Provjereno. Započela je kao novinarka, a 2009. godine preuzela voditeljsku ulogu da bi samo godinu dana kasnije postala i urednica.

Emisija je tokom godina dobila brojne nagrade i priznanja.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Neja Markicevic/Cropix

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.