PRATITE UŽIVO: Izjava Plenkovića

14.03.2022. 18:22:00

Očekuje se da će premijer govoriti o padu bespilotne letjelice i istrazi koja trenutno traje. Još uvijek se nije sa sigurnošću utvrdilo je li dron koji je pao na zagrebački Jarun u sebi nosio eksploziv

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a održalo je redovnu sjednicu u središnjici stranke, a uskoro se oćekuje izjava premijera Andreja Plenkovića.

Očekuje se da će premijer govoriti o padu bespilotne letjelice i istrazi koja trenutno traje. Još uvijek se nije sa sigurnošću utvrdilo je li dron koji je pao na zagrebački Jarun u sebi nosio eksploziv.

Iskopavanje letjelice je završilo, a sada se čeka da istraga utvrdi sve okolnosti ovog incidenta.

PRATITE UŽIVO: Izjava Andreja Plenkovića

Plenković je ranije na Twitteru objavio kako je održao sastanak s ministrom obrane Banožićem i čelnikom glavnog stožera OSRH o jačanju HV-a.

Uskoro više...

Izvor: 24sata/Foto:Ivica Galovic/PIXSELL

Izvorni autor: Sara Lea Čenić, Ivana Mihaljević / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.