PRAVA MALA DRAMA NA NEBU IZNAD ZAGREBA: Zrakoplov hitno i prisilno sletio na pistu ZL Franjo Tuđman! Pozvani su i vatrogasci

30.09.2021. 19:38:00

Iz zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman u četvrtak su zbog otkazivanja jednog motora na putničkom avionu pozvali u pomoć vatrogasce.

U zrakoplovu je bilo 126 putnika i šest članova posade.

O incidentu su se oglasili iz same  Zračne luke Zagreb.

“Prema informacijama Hrvatske kontrole zračne plovidbe, zrakoplov tipa Airbus320 zrakoplovne kompanije Air Cairo na letu MSC2980 Hurghada – Dusseldorf je danas, 30. rujna 2021. god. u 15:30 sati zatražio hitno slijetanje u Zračnoj luci Franjo Tuđman.

Sve službe zagrebačke zračne luke postupile su sukladno važećem Emergency planu i propisanoj proceduri u ovakvim situacijama. Nakon slijetanja zrakoplova putnici su smješteni u tranzit putničkog terminalu Zračne luke Franjo Tuđman gdje čekaju na daljne upute zrakoplovne kompanije”, napisali su u obavijesti.

Svi putnici su smješteni u tranzit putničkog terminala Zračne luke gdje čekaju na daljnje upute zrakoplovne kompanije.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Igor Soban/Pixsell

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.