Predsjednik Milanović primio predstavnike Udruge Tigar 90./91. Rakitje

28.12.2021. 17:04:00

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u utorak u svome Uredu članove Udruge Tigar 90./91. Rakitje, priopćeno je iz Ureda predsjednika RH.

Na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su predsjednik Udruge Petar Bajan, članovi Predsjedništva Nikola Županić i Zdravko Andabak te član Udruge Miodrag Demo.

Razgovaralo se o dosadašnjem radu Udruge Tigar 90./91. Rakitje, kao i o daljnjim planovima koji uključuju i uređenje Doma Tigrova koji bi trebao čuvati uspomenu na ratni put Specijalne postrojne MUP-a Rakitje. U tom kontekstu, predstavnici Udruge informirali su predsjednika Milanovića i o problemima s kojima se Udruga i članovi Udruge suočavaju, navodi se u priopćenju.

Jedna od tema sastanka bila je i obnova Banovine nakon potresa.

Uz predsjednika Milanovića na sastanku je bio posebni savjetnik Predsjednika za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković. (Hina)

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto: Hina

Izvorni autor: HINA/Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.