Predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić pozitivan na koronavirus

11.08.2021. 16:33:00

Predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić pozitivan je na Covid-19 te je završio u izolaciji

Kako doznaje Sloboda Dalmacija Dubrovčanin Lukša Jakobušić, koji je za vikend viđen u Sinju na tradicionalnoj manifestaciji 'Sinjska alka', osjetio je prve simptome početkom ovog tjedna. Ubrzo se testirao i ispostavilo se kako je pozitivan na Covid-19. Fotografi Cropixa Jakobušiću su snimili na trbini u Sinju, a obzirom da je bila velika gužva mnogi pretpostvljaju kako se vjerojatno u Sinju i zarazio.

Kao što nalažu pravila Jakobušić je ostao u izolaciji, a ono što je potrebno naglasiti posljednjih dana prije nego je osjetio simptome nije bio u kontaktu s igračima Hajduka. također su se testirali i svi Jakobušićevi bliži poljudski suradnici, s kojima je proteklih dana bio u kontaktu, te su svi negativni.

'Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić pozitivan je na COVID-19. Čelni čovjek Bijelih od ponedjeljka ujutro osjetio je simptome, te se stavio u izolaciju do trenutka odlaska na testiranje koje je pokazalo da je zaražen koronavirusom. Valja napomenuti da je predsjednik Jakobušić primio cjepivo, te da je redovito testiran uoči svih službenih utakmica zajedno s momčadi, stožerom i ostalim djelatnicima Kluba.

Na osnovu uputa nadležnog epidemiologa NZJZ-a SDŽ stavljen je u propisanu samoizolaciju idućih deset dana. Predsjednik nije bio u bliskom kontaktu s prvom momčadi (čak ni tijekom utakmice s Goricom), a nekoliko djelatnika Kluba s kojima je bio u kontaktu tijekom vikenda je promptno testirano, a svi nalazi su pokazali negativan test', priopćili su iz Hajduka.

Izvor: tportal.hr/Foto: fah

Izvorni autor: V.R.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.