Preminula žena u koju je u Dubrovniku pucao sin

05.06.2020. 08:56:00

U Općoj bolnici Dubrovnik tijekom noći preminula je 67-godišnja žena koju je noć prije u glavu upucao njen 37-godišnji sin, javlja Dubrovački dnevnik.

Sin je pucao i u svog oca, 8-godišnjaka, koji je zadobio ozljedu kralježnice te se prognozira kako će ostati nepokretan.

Obiteljska drama se dogodila 3. lipnja, u 23:05 sati u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici. Sin je nakon počinjenog zlodjela pobjegao, a policija ga je uhvatila oko 3 sata ujutro. Policija je jučer tijekom cijelog dana tragala za odbačenim pištoljem kojega je navodno bacio u blizini kuće.

Uhićen je i priveden u policijske prostorije na ispitivanje. Očekuje se da bi danas mogao biti ispitan u državnom odvjetništvu.

Izvor: Nacional.hr/PDN/Foto:Grgo Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: Nacional/M.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.