Preminuo jedan od vođa Bad Blue Boysa: ‘Odlaziš na bolje mjesto s braniteljima koji su te inspirirali’

23.10.2023. 15:00:00

TUŽNA VIJEST

Tužna vijest šokirala je Bad Blue Boyse i cijelu Sjevernu tribinu. U noći s nedjelje na ponedjeljak preminuo je Mislav Vučetić koji je bio poznat pod nadimkom Kure.

Bio je jedan od vođa Bad Blue Boysa te trener kickboksa i boksa. On je upravo bio vođa navijanja na treningu uoči uzvrata u Ateni te je držao motivacijski govor igračima.

Od njega se sada opraštaju svi koji su ga osobno poznavali i svi koji su bar nekako vezani uz Sjevernu tribinu i navijanje za Dinamo. Preminuli Kure živio je za Dinamo, piše Dnevno.hr.

Primjer mlađima

“Jedan od najvećih Boysa ikad. Naše “upoznavanje” bio je sukob na tribini pred više od 20 godina. Što naravno ne bi dobro završilo za mene jer je Kure oduvijek bio jak kao bik. Iz tog je kasnije izraslo nekaj sasvim drugačije – odnos poštovanja, prijateljstva, pa čak i poslovne suradnje” napisao je na Facebooku bivši vođa BBB Thomas Bauer.

U tužnom oproštaju, Bauer je dodao i posebne riječi za svojeg nekadašnjeg navijačkog kolegu s tribina.

“Sada odlaziš na neko bolje mjesto zajedno s hrvatskim braniteljima koji su bili tvoja najveća inspiracija i ljubav”, napisao je.

Kuretu je Dinamo bio život, bio je lavlje srce sjevera i čovjek čiji glas bio jači od bubnjeva. Iz toga glasa proizlazila je čista ljubav prema voljenom klubu.

Bio je primjer mladima kako se voli i navija za klub i kako se poštuje tribina i pravila na istoj.  Svojim stavom i primjerom pokazao je što znači biti “purger” i navijač Dinama.

“Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem ja Dinamo volim jer on mi je suđen” pjesma je koja će grmiti sjeverom već u četvrtak na Plzenu, ali i u Ciboni gdje se igra futsal.

Orit će se u čast velikog Dinamovca i gospodina. Počivao u miru.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Facebook/Tifo Tribina

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/I.L.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.