Prijatelji se oprostili od Jakova porukom: Nebo je dobilo anđela

17.05.2020. 13:14:00

Na igralištu na Bilom Brigu, gdje je preminuli Jakov živio, sinoć su se okupili njegovi prijatelji, upaljenim lampionima iscrtali njegovo ime te na transparentu istaknuli natpis "Nebo je dobilo još jednog anđela"...

Nastavljaju se izrazi sućuti i tuge za Jakovom B., 16-godišnjim mladićem koji je jučer u zadarskoj bolnici preminuo od posljedica prometne nesreće koja se dogodila 5. svibnja na Liburnskoj obali. Audijem A6 tada je velikom brzinom upravljao 22-godišnji Josip Bepo Kadija, koji je također smrtno stradao u prometnoj nesreći, kao i 16-godišnji suputnik Josip B.

Na igralištu na Bilom Brigu, gdje je preminuli Jakov živio, sinoć su se okupili njegovi prijatelji, upaljenim lampionima iscrtali njegovo ime te na transparentu istaknuli natpis "Nebo je dobilo još jednog anđela".

Od pokojnog Jakova oprostili su se i dirljivom porukom na Facebooku.

- S neizmjernom tugom u srcu danas smo primili vijest o odlasku našeg dragog Jakova. Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njegovom razredu, svim prijateljima i svima koji su ga imali čast poznavati. Jakova više nema, ali sjećanja na njega žive u nama. Ono što činimo za života odjekuje u vječnosti. Počivao u miru Božjem! - napisali su iz Pomorske skole.

Podsjetimo, 4. svibnja auto je probio zaštitnu ogradu preko puta Jadrolinijine kućice u Zadru. Silovito se zabio u masivnu “bitvu” za brod, prevrnuo se i pao u more na osam metara dubine. Vozaču Bepu i prijatelju nije bilo spasa. Krešimir Škara (22) je uspio izroniti i spasiti se, a zadarski liječnici danima su se borili za život Jakova B. (16), ali je i on nažalost preminuo.

Izvor: 24sata/ Foto: Facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.