Priopćenje bivšeg predsjednika HSS-a Općine Šodolovci Alena Lordana: Zašto nije Beljak postao prošlost, ili smo ipak mi postali prošlost HSS-a!?

25.02.2020. 12:05:00

Od samih početaka kada smo se borili da u jednoj maloj sredini organiziramo HSS i kada smo se trudili da se HSS pokrene sa mrtve točke jer ga do nas nikada u Općini Šodolovci nije niti bilo. Uložili smo ogorman trud da u Općini u kojoj većinski žive pravoslavni vjernici osnujemo HSS braće Radića, a ne HSS Kreše Beljaka. Da u općini Šodolovci HSS broji 9 članova i djelomično je točna informacija koju po FB stranicama iznosi glavni tajnik HSS-a Lenart ali mu poručujemo da smo mi bili sljedbenici politike braće Radič koji je zastupao i živio za selo, a ne sadašnji HSS kojeg vodi deklalirani /da nekažemo što/ pitaj Boga gdje! Sustavno smo se trudili kako bi se na sljedećim izborima pripremili za daljnji napredak, a nažalost sad više sigurno nećemo jer smo prozvani od čovjeka koji na svom biračkom mjestu na euro parlamentarnim izborima dobio manje glasova nego što mi imamo plaćenih članarina i ta osoba umjesto da je sretna što postojimo on nas proziva kako smo u zadnje tri godine platili samo dvije članarine ! Jesmo gospodine saborski zastupniče, glavni tajniče Željko Lenart ali nismo mislili da ste vi osoba koja bi nas trebala prozivati. Umjesto da ste nakon europarlamentarnih izbora dali ostavku na sve dužnosti u HSS-u vi danas vodite kadrovsku politiku i dajete si za pravo da prozivate ljude! Druže Lenart to je sramotan čin, a ne to što smo mi uplatili dvije članarine jer sve drugo što ste naveli je laž! Mi smo održavali skupštine i sudjelovali na sjednicama županijskog odbora kada su dvorane bile pune, a ne kao danas kada se skrivate kao miševi po rupama na njivi! Članstvo i javnost imaju dojam da je jedini cilj vas koji ste ostali u ovom nazovi HSS-u taj da se još jednom unosno prodate SDP-u i onda kuda koji mili moji. Svojim sramotnim izjavama koje Krešo Beljak mjesecima uporno objavljuje, a potom briše s društvenih mreža, zainteresirana javnost, istinsko članstvo i simpatizeri HSS-a su zgroženi! Ali ipak ne toliko i politički partneri (SDP) te državne institucije koje ne reagiraju, pripisujući to njegovom ne odgoju, agresivnosti i nepristojnosti. Ono što najviše zabrinjava, od opasnih Beljakovih izjava o političkim pogubljenjima koje je počinila UDBA, nije se ogradio HSS, odnosno Predsjedništvo HSS-a. Nije samo Beljak kriv ali.. Zato se ograđujemo mi kao mala sredina koju vi i tako ne smatrate bitnom i svih devet članova HSS-a napušta nama dragu stranku kojoj smo zahvalni na lijepo provedenim trenutcima u ovih zadnjih šest godina

 

Zbogom preostali HSS-ovci.

 

Alen Lordan, bivši predsjednik općinske organizacije Šodolovci

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.