Pripadnici UDHOS-a Baranje, Čepina i Valpovštine obavili radni sastanak sa županom Osječko-baranjske županije, gosp. Ivanom Anušićem

28.01.2020. 20:51:00

Danas su predstavnici UDHOS Baranja, Čepin i Valpovština bili na radnom sastanku kod župana Osječko-baranjske županije gospodina Ivana Anušića. U ugodom razgovoru predstavili su rad svojih udruga sa željom da u idućim godinama pojačaju i broj članova i rad na dobrobit svih branitelja-dragovoljaca. Bilo je riječi i o projektima koje planiraju te način na koji mogu provoditi svoje daljnje dijelovanje.
Župan Anušić je dao punu podršku svim UDHOS udrugama sa područja županije, a kako je i sam hrv. branitelj svijestan je činjenice da braniteljima treba pomoći oko uključivanja u rad što većeg broja dragovoljaca i branitelja, te da nastoje prenositi važnost Domovinskog rata na mlađe generacije koje dolaze.
UDHOS Baranja

Izvorni autor: UDHOS Baranja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.