Probudi se hrvatski puče!

22.09.2019. 10:20:00

Probudi se Hrvatski puče!
Krvlju smo platili Domovinu! 29 godina nakon Domovinskog rata, ponovo smo u velikim problemima! Kad' god su nekakvi izbori mi narod izgubimo!
Svaki komunistički potomak, mason, globalista, ateista, fundamentalista, ne znam više ni koliko ih ima, ni kako se zovu, slatkorječivo glagolja o demokraciji, pravu i pravici a nas Hrvata sve manje i manje!
Stanimo konačno ujedinjeni pod Hrvatski stijeg! Izborimo se za zemlju po mjeri Hrvata! Mi to moramo učiniti puče Hrvatski, jer nema tko drugi!
Ne vjerujmo im, izdali su nas! Mi ne vidimo njihovu sebičnost i opačine, oslijepili smo od blještavila njihovih laži! Ne čujemo glasna upozorenja, oglušili smo od tutnjave njihove dobronamjernosti!
Oni se klanjaju onima koji su još pred 25 godina razarali našu zemlju! Konstruiraju navodne afere na dnevnoj bazi. Natječu se tko će se više dodvoriti ''moćnim gazdama iz sjene'' na štetu hrvatskoga naroda!
Bivši komunistički kadrovi, danas pritajeni po svim političkim strankama podrivaju opstojnost naše domovine Hrvatske! Kako je to moguće? Kako smo upali u tu njihovu klopku i stanje totale apatije!?
'90. dok smo krvlju natapali svaki pedalj zemlje, oni su već tada i poslije, pa do današnjih dana, umjesto zajedničkih interesa gledali i ostvarivali samo svoje vlastite. Upuštali su se u kolektivnu otimačinu i uništavali nacionalno bogatstvo i ostvarivali preko noći ogromne privilegije u upravljanju zemljom, ili da budem preciznija, stjecanju pozicija moći a u materijalnom smislu, velikim bogaćenjem!?
Oni nikada nisu voljeli niti željeli Hrvatsku, nego i danas bezočno izvrću istinu, kroz prste gledaju teritorijalne pretenzije naših susjeda na Hrvatsku, a da situacija bude apsurdnija mjere koje poduzimaju po pitanju poštivanje naših granica su nedostatne i preko njih ilegalno ulaze mnogobrojni migranti kao da ulaze u vlastito dvorište a ne u suverenu i samostalnu članicu EU-a!?
Sramotno je i ponašanje naših medija koji domoljublje, vjeru i obitelj, temelje na kojim gradimo stoljećima svoj opstanak etiketiraju kao ekstremizam i totalitarizam dok istovremeno ne traže od tih bivših kadrova odricanje od njihove totalitarne ideološke matrice!?
Sve što je lijevo i navodno liberalno, iako bilo i nakaradno i iako su pravni i ideoloških sljednici onih koji su nad Hrvatima izvršili stravične zločine, uzdižu u nebesa!?
Zločince, bilo iz drugog svjetskog rata, bilo iz Domovinskog rata do danas nitko nije kaznio, ili jako malo njih, dapače sustav ih nastoji pod svaku cijenu zaštititi, tvrdeći da vraćanje u prošlost ne čini dobro hrvatskoj!
Čijoj i kakvoj hrvatskoj to ne čini dobro!?
Njihovoj, po njihovim mjerilima ili našoj, po našim mjerilima i željama!? Jeli ponos i poštenje postalo sramota, a lopovluk i laž ponos!? Jeli ovo Hrvatska za koju su najbolji sinovi položili živote na Oltar Domovine!?
Vodi se neuspješna gospodarska, ekonomska i demografska politika! Što je razlog tome ako imamo sve predispozicije da budemo uspješna zemlja i zemlja blagostanja!? Jeli to potpuna nesposobnost nadležnih struktura i institucija ili ciljani moralni, materijalni i demografski slom!?
Hrvatski građani se i dalje bave podjelama i pljuvanjem svakoga tko si uzme za pravo ukazati na greške, podvale i manipulacije!? Nikako da nam dopre do svijesti da nam je pored ranije navedenih problema u tekstu, standard katastrofalno nizak i mogućnosti preživljavanja nikakva!
Rezultat je to nerazumnog vođenja gospodarske politike svih dosadašnjih vlada te nepostupanje glede reformi državne uprave i javnih poduzeća. Društveno je urušavanje eskaliralo u posljednjih nekoliko godina, izgubljene su sve moralne vrijednosti, postali smo sebični, nema solidarnosti, previše gledamo u tuđe dvorište.
Narod nema kritične mase, a kakva je situacija danas, neće je uskoro ni biti. Nema ni pravog vođe koji bi svojom osobnošću, povjerenjem i poštenjem preuzeo odgovornost.
Probudi se Hrvatski puče, zajedništvo naroda je nužno da bi uspjeli preokrenuti ovo stanje beznađa i spasilo što se još spasiti ima i može....

***Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Hrvatska u srcu/Foto:Fah/PDN

Izvorni autor: Mira Šimić Markanović

Autor: