Prof. Gordan Lauc i prof. Milan Vrkljan – Vidi li se kraj pandemiji?

22.11.2021. 21:51:00

S profesorom Gordanom Laucom u studiju, uz telefonsko uključenje profesora Milana Vrkljana, Marko Ljubić razgovarao je u emisiji Budnica o pandemiji Covida19 koja izaziva sve veću nesigurnost ljudi diljem svijeta, sve neobičnije postupke država i vlada, i jednu posve novu i vrlo snažnu suprotnost u cijelome svijetu među grupacijama koje podupiru i koje se suprotstavljaju ograničenjima dojučerašnjeg komoditeta ljudi.

Zna li današnja vrhunska znanost točno i neupitno što je Covid19, kako je nastao, ima li svijet odgovore na ovu krizu, zašto nemamo jasnijeg odgovora struke i država o neposrednoj perspektivi koja nas čeka, zašto iz vrhunske znanosti u javnost dopire toliko kontradiktornih i uznemirujućih informacija, je li znanost posrnula pred financijskim diktatima, pitanja su o kojima je razgovarano u Budnici.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.