Pronađena nova dva leša u Mrežnici. ‘Dva prijatelja mi se ne javljaju’, kaže zabrinuta prijateljica

25.06.2020. 11:14:00

Još dva tijela pronađena su u Mrežnici, javila je PU karlovačka.

“Jučer, 24. lipnja policijski službenici su iz rijeke Mrežnice na području Donjih Dubrava izvukli dva tijela nepoznatih muških osoba. U cilju utvrđivanja identiteta muškaraca i svih okolnosti nastanka ovog događaja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje”, stoji u priopćenju karlovačke policije.

Kao i u nedavnim slučajevima, pretpostavlja se da je riječ o migrantima.

KAportal je objavio priču o dvojici Alžiraca, 28-godišnjem Ramziju Maoucheu i 27-godišnji Rikiju Bilelu, za kojima je prijateljcica pokrenula potragu i za koje sumnja da su preminuli.

“Moja dva prijatelja nestala su u Hrvatskoj u isto vrijeme kada se pojavila informacija o dvije osobe koje su se utopile u rijeci Mrežnici. Molim za pomoć, u ime nas prijatelja i njihovih zabrinutih obitelji, želimo znati istinu o njima”, poručila je njihova prijeteljica Benaissa Rabah putem lokalnog portala.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/ilustracija

Izvorni autor: D.R.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.