Proslavljeni sportaš Mario Franić postao dopredsjednik splitskog HSP-a

21.02.2020. 11:54:00

Predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa, višestruki prvak Hrvatske u kick boxingu, thai boxingu i prvak bivše države u full contactu Mario Franić, novi je dopredsjednik HSP-a Split. Franić je dragovoljac Domovinskog rata, zapovjednik antiterorističke jedinice vojne policije i časnik HV-a u mirovini.

 

U trenutku kada je dobar dio naših sugrađana izgubio vjeru u politiku i političare, Hrvatska stranka prava predstavlja iznimku. Naime, svakodnevno nam pristupaju novi članovi, a posebno mladi koji su zapravo i najbitniji dio našeg društva.

 

Upravo je izbor Maria Franića, koji svakodnevno radi s mladima, pravi smjer djelovanja jedne ozbiljne političke stranke.

 

S obzirom na njegovo iskustvo u sportu ali i u javnom te društvenom životu sigurni smo da će dati ogroman doprinos u radu HSP-a s naglaskom na razvoj cjelokupnog sporta u našemu gradu.

 

Dok se ostale političke stranke bave političkim trgovinama, uhljebljivanjima i politikanstvom, HSP uistinu radi konkretne stvari, a sve u cilju kvalitetnog razvoja našega grada.

 

 

HSP Split

Izvorni autor: HSP Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.