Provjerili smo kako će trgovine i šoping centri raditi za blagdan Velike Gospe. Donosimo popis

15.08.2022. 10:15:00

PRODUŽENI VIKEND

Zbog blagdana Velike Gospe određene će trgovine i trgovački centri radit će prema prilagođenom radnom vremenu

Pred građanima je produženi vikend jer je u ponedjeljak je blagdan Velike Gospe. Vjernici na taj dan obilježavaju svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, a riječ je ujedno o državnom prazniku. Određene trgovine stoga će raditi po izmijenjenom radnom vremenu. U nastavku donosimo popis:

Konzum
Konzumove trgovine će u ponedjeljak 15.8. raditi prema posebnom radnom vremenu. One u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena tog centra, a za svaku trgovinu radno vrijeme možete provjeriti OVDJE.

Kaufland
Sve poslovnice Kauflanda, u ponedjeljak 15.8., osim one u Sinju, radit će po nedjeljnom radnom vremenu. "Poslovnica Sinj radit će kraće nego inače nedjeljom", izvijestili su iz ove trgovine. Dodatne informacije, ovisno o lokaciji, možete pronaći OVDJE.

Lidl
Dio Lidlovih trgovina radit će 15.8. od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20, a neke od 7 do 23 sata. Radno vrijeme prodajnog mjesta koje vas zanima možete provjeriti OVDJE.

Spar i Interspar
Neke trgovine Spara i Interspara u ponedjeljak 15.8. neće raditi, neke će raditi skraćeno ovisno o lokaciji. Popis i radno vrijeme one koja vas zanima možete pronaći OVDJE.

Studenac
Na blagdan Velike Gospe Studenac će raditi u redovnom radnom vremenu, osim iznimaka u nekoliko prodavaonica. Detalje provjerite OVDJE.

Tommy
Popis Tommy trgovina i njihovo radno vrijeme na blagdan Velike Gospe možete provjeritiOVDJE.

Radno vrijeme shopping centara

Arena Centar Zagreb
Na blagdan Velike Gospe trgovine u Arena Centru u Zagrebu neće raditi, ali će određeni ugostiteljski objekti biti otvoreni. Njihovo radno vrijeme provjerite OVDJE.

Avenue Mall Zagreb
Trgovine Avenue Malla u Zagrebu 15.8. neće raditi, ali neki ugostitelji će biti otvoreni. Detalje možete pronaćiOVDJE.

Westgate Shopping City
Na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, Westgate Shopping City neće raditi.

City Center One
Na blagdan Velike Gospe, City Center one West i City Center One East ne rade. No, Cineplexx i Wettpunkt će raditi prema redovnom radnom vremenu. No, prema redovnom radnom vremenu radit će City Center One Split, ali poslovnice Fine, Erste banke i Hrvatske pošte će biti zatvorene

Supernova
Supernova Zagreb Buzin na blagdan Velike Gospe bit će zavoren, kao i Supernova Varaždin. Na taj će dan biti zatvoren i Supernova Karlovac, kao i Supernova Sisak West i Supernova Sisak East. Shopping centar Supernova Zadar radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata.

Mall of Split
Mall of Split na blagdan Velike Gospe radit će po redovnom radnom vremenu.

TC Portanova Osijek
Za blagdan Velike Gospe prizemlje i prvi kat trgovačkog centra Portanova bit će zatvoreni. Drugi kat centra radit će po prazničnom radnom vremenu od 13 sati.

Tower Center Rijeka
Trgovine shoppig centra Tower Center Rijeka na blagdan Velike Gospe radit će po nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 10 do 21 sat. No, postoje i izuzeci. Popis možete pogledati OVDJE.

Izvor: RTL.hr/PDN/Foto:Ilustracija/pixabay

Izvorni autor: RTL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.