PU sisačko – moslavačka poziva na oprez zbog hodnje vojnika…Ivica Pandža Orkan informirati će mlade vojake o “Danima ponosa i slave”!

27.02.2020. 09:16:00

“Unaprijed zahvaljujemo svim građanima i sudionicima u prometu na razumijevanju te zamoljavamo vozače za povećani oprez”, poručuju iz policije...

Povodom završetka obuke novopridošlih vojnika u sastav 1. mehanizirane bojne „Tigrovi“, od 27. do 28. veljače 45 pripadnika 1. mehanizirane bojne „TIGROVI“, Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske provodi pješačku hodnju na relaciji Petrinja – Sunja – Hrvatska Kostajnica državnom cestom u dužini od 47 kilometara, izvijestili su iz PU sisačko – moslavačke…

Program hodnje:

– četvrtak, 27. veljače, u vremenu 9 do 18 sati na relaciji Petrinja – Gornje Komarevo – Sunja
– petak, 28. veljače, u vremenu od 8 do 13 sati na relaciji Sunja – Majur – Hrvatska Kostajnica

“Unaprijed zahvaljujemo svim građanima i sudionicima u prometu na razumijevanju te zamoljavamo vozače za povećani oprez”, poručuju iz policije…

Izuzetno sam počašćen pozivom predstavnika MORH da ovim mladim Tigrovima na odredjenim točkama na njihovom pravcu kretanja, govorim o Domovinskom ratu sjećajući se dana ponosa i slave.

Moj dodatni motiv za posebno biti spreman pri odradjivanju onoga što se traži od mene je i taj što sam mlade Tigrove sreo 2018 na sjeveru Europe u toj zemlji Litvi ponosnoj u bazi Rukla i na poligonu Pabrade, kada su osvjetlali obraz Hrvatske noseći se rame uz rame sa vojskama Njemacke, SAD,Francuske, Nizozemske..
Tigrovi- Domovini vjerni!…napisao je Ivica Pandža Orkan na facebooku.

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: T.H.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.