'Pupovac, vidiš kako se voli Hrvatska?'; Kinez izvedbom domoljubnog hita 'zapalio' internet

28.12.2019. 21:11:00

Facebook stranica 'Imocki crnjaci' objavila je snimku na kojoj  Kinez pjeva hit Doris Dragović 'Dajem ti srce zemljo moja".

"Dajem ti srce zemljo moja i bit ću s tobom u dobru i u zlu...", na lošem hrvatskom pjeva Kinez  držeći u rukama hrvatsku zastavu.

Svojom izvedbom oduševio je pratitelje stranice, o čemu svjedoći podatak da je snimku u manje od sat vremena lajkalo više od tisuću obožavatelja, a mnogi su mu pružili podršku u komentarima.

"Srčanije voli Hrvatsku nego bilo koji naš političar",  "Dajte čoviku sva prava, zaslužio je",  "Ako ovaj čovjek nije zaslužio državljanstvo onda niko.... Pupovac vidiš kako se voli Hrvatska", "Bravo, majstore", "Falio mi je, kralj", neki su od komentara objavljenih ispod snimke.

Izvor: mn/Direktno.hr/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.