Pupovčeva desna ruka Linta: ‘Kapetan Dragan je osuđen samo zbog toga što je bio jedan od simbola otpora ustaškom režimu’

29.09.2019. 08:35:00

BEOGRAD – Predsjednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta rekao je danas da je antieuropska odluka hrvatskog Ministarstva pravosuđa da odbije njegov zvaničan zahtjev za posjetu Dragana Vasiljkovića , spskom zločincu u zatvoru u Lepoglavi.

“Ovom odlukom Ministarstvo pravosuđa Hrvatske krši ljudsko pravo Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, da ga u zatvoru posjeti poslanik Skupštine Srbije”, ističe Linta u pisanoj izjavi.

Mislimo da je sada jasno tko je Linta, jedan odurni pokvareni četnik koji se pali na srpske osuđene koljače. Taj bandit već godinama blati našu zemlju nazvavši ju fašističkom, a sam taj srpski korumpirani bandit druži se sa zločincima i opravdava njihova klanja.

Linta zahtijeva da Ministarstvo pravosuđa Hrvatske preispita svoju ‘antieuropsku odluku’ i odobri mu da posjeti Kapetana Dragana u zatvoru u Lepoglavi. Da je naša zemlja kako spada ova ološ nikada ušla u zemlju ne bi!

On podsjeća da je 25. 3. 2016. godine posjetio generala Borislava Đukića i Kapetana Dragana u splitskom zatvoru Bilice i da je tadašnja posjeta protekla u najboljem redu.

Pazite taj bandit se šeta po Hrvatskoj, obilazi zločince i druga Pupovca za kojeg kod  članova HVIDRA-e  Đakić  lobira da ga ne prijavljuju za kaznena djela.

Možda bi Đakić mogao učlaniti i Lintu u HVIDRA-u?!

Linta je osudio i ocijenio kao skandaloznu i današnju odluku Županijskog suda u Varaždinu koji je odbio zahtjev Kapetana Dragana za uvjetno puštanje na slobodu, drugi put odbivši ” opravdane argumente”.

“Jasno je iz mnoštva primjera da hrvatsko pravosuđe nije nezavisno i profesionalno i da je Kapetan Dragan žrtva tog pravosuđa”, navodi Linta.

On ističe da je Kapetan Dragan nepravedno osuđen u montiranom sudskom procesu bez ikakvih materijalnih dokaza da je počinio ratni zločin.

“Kapetan Dragan je osuđen samo zbog toga što je bio jedan od simbola otpora ustaškom režimu Franje Tuđmana čiji cilj je bio stvaranje etnički čiste ‘velike Hrvatske'”, naglašava Linta.

Pupovac nam je rekao da današnja Hrvatska liči na NDH-a  i da će tako završiti.

Ovaj fašistički kreten ima slobodan ulaz u našu zemlju.

HOP

Izvor: HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.