RATNIK KARAČIĆ OBJAVIO VIDEO PORUKU: ”I s jednom nogom ću igrati, ako treba”

23.01.2020. 21:02:00

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak u Stockholmu igra polufinale EP-a protiv Norveške (18 sati). Červarova družina trebala je igrati u kasnijem terminu, ali je EHF prihvatio zamolbu norveškog saveza za promjenu satnice.

Europska rukometna federacija prihvatila je prijedlog Norvežana, a kada je hrvatski savez prije dva dana tražio da reprezentacija nakon susreta sa Španjolcima krene za Švedsku, onda je zahtjev odbila.

No bez obzira na sve, nadamo se kako ćemo protiv Norveške imati sve igrače. Naime, u završnici dvoboja sa Španjolskom (22:22) naš Igor Karačić u dvoboju s Alexom Dušebajevom dobio je udarac u koljeno, prenosi večernji

Hrvatski reprezentativac šepajući je otišao s terena, što nas je ozbiljno zabrinulo. Nadamo se dobrim vijestima iz našeg stožera, a Igor je nakon utakmice putem snimke javio kako nema razloga za brigu.

– Apsolutno je nikakva mogućnost da propustim polufinale. Ako treba, igram i s jednom nogom. Sve je u redu, ne brinite se – poručio je Karačić.

U petak se igraju polufinalne utakmice rukometnog EP-a, prvo igraju Hrvatska – Norveška (18), a kasnije Slovenija – Španjolska (20.30).

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.