'RAZINA LOKALNE TELEVIZIJE U SRBIJANSKOJ ŠUMADIJI' Vrkljan: Stanković se nakon 'herojskog' čina protiv jedne europske dame može kandidirati za glasnogovornika patrijarha Porfirija

24.03.2021. 19:23:00

Voditelj HRT-ove emisije ''Nedjeljom u 2'', Aleksandar Stanković, na Facebooku se žestoko ''obračunao'' sa  saborskom zastupnicom Karolinom Vidović Krišto koja ga je, kako je naveo, u posljednje vrijeme nekoliko puta napala da je "bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobiva plaću preko 20 tisuća kuna". O svemu se oglasio i saborski zastupnik Milan Vrkljan

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"ALEKSANDAR STANKOVIĆ OČIGLEDNO ODLAZI U INOZEMSTVO I NAPUŠTA HRT

Novinar HRT-a objavio je jedan primitivan, bezidejan i vulgaran tekst o mojoj kolegici Karolini Vidović Krišto.

Potpuno je shvatljivo da Stanković organski ne podnosi Karolinu. Karolina se zalaže za pravdu, za europske vrijednosti, bogatu Hrvatsku. Karolina govori strane jezike, uzorna je hrvatska građanka i istinski voli Hrvatsku.

A Stanković je politički podoban, političkim dekretom Račana je dobio emisiju, kao novinar je nesposoban i neprofesionalan, nijednog relevantnog europskog političara nije bio u stanju ugostiti u svoju emisiju, ali je zato ugostio sve srbijanske političare od Miloševićevog ministra Aleksandra Tijanića, do srbijanskog nacionaliste Kusturice.

A i to je razumljivo, jer Stankovićeva retorika je razina lokalne televizije u srbijanskoj šumadiji, ali doista nije razina nacionalne, javne televizije jedne europske Hrvatske.

Vodstvu HRT-a preporučujem da izvanredno otkaže ugovor o radu svojem novinaru Aleksandru Stankoviću, jer njegova objava pričinja najodvratniji oblik seksizma, a neka vodstvo HRT-a Andreja Plenkovića pita kako je takav oblik seksizma moguć nakon usvajanja Istanbulske konvencije.

Stanković se nakon ovog svog 'herojskog' čina protiv jedne europske dame može kandidirati za glasnogovornika patrijarha Porfirija", stoji u priopćenju.

Izvor: direktno

Izvorni autor: ig/FAH

Autor: