Reakcija saborskog zastupnika Željka Sačića na današnji sukob Milanovića i Banožića: Koje su ovo nedostojne, nacionalno neodgovorne, sebične, svadljive budaletine i protuhrvatske štetočine!

29.10.2021. 17:14:00

Saborski zastupnik iz redova Hrvatskih suverenista Željko Sačić, oštro je reagirao na današnji sukob predsjednika Zorana Milanovića i ministra obrane Maria Banožića na obilježavanju obljetnice "Trokut Novska"i Dan početka oslobađanja zapadne Slavonije.

Reakciju saborskog zastupnika Željka Sačića prenosimo u cijelosti:

Koje su ovo nedostojne, nacionalno neodgovorne, sebične, svadljive budaletine i protuhrvatske štetočine..To se nikad u slobodnoj Republici Hrvatskoj do sada nije dogodilo.. ..Pa oni ne vode brigu o temeljnom, niti ne o međunarodnom ugledu ratnovojno pobjedničke Hrvatske vojske, Oružane sile Republike Hrvatske, već se mjesecima brinu samo o svojim bijednim, bezvrednim osobnim interesima i taštinama.

SRAM VAS MOŽE BITI !

U IME HRVATSKOG NARODA, u ime ŽRTVE koju smo dali za nacionalnu slobodu i spas DRŽAVE HRVATSKE, neozbiljni, nezahvalni i neodgovorni ZLOTVORI - ODMAH ODSTUPITE !

Izvorni autor: Željko Sačić/FB/PDN/Foto: Mario Banožić, Zoran Milanović/HRT / IMS

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.