"Reakcije hrvatskih navijača: Novi dresovi Vatrenih - hit ili promašaj?

14.03.2024. 11:09:00

Nakon što su procurele informacije o novim dresovima Vatrenih za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, hrvatski navijači počeli su se žustro oglašavati na društvenim mrežama, posebno na popularnom forumu Reddit. Podijeljena mišljenja odražavaju raznolike perspektive o dizajnu koji su pripremili Nike i Hrvatski nogometni savez.

Jedan od korisnika započeo je s izrazito pozitivnim tonom, ističući dizajn kao najbolji od 1998. godine. Ipak, nije nedostajalo kritike. Neki su korisnici naglasili da su kockice previše velike, dok su drugi ukazali na nedostatak inovativnosti u domaćem dresu. Kritike su čak i usporedbe s mobilnim telefonima za starije osobe.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili minimalistički pristup dizajnu, posebno ističući bijelo polje, stari povijesni znak u hrvatskoj zastavi, kao ključni element. Ovi korisnici vjeruju da će novi dizajn omogućiti bolju vidljivost na televiziji, što je važno za navijače tijekom prijenosa utakmice.

Jedna od zanimljivijih reakcija bila je usporedba novih dresova Vatrenih s onima koje je nekada nosila reprezentacija Sjeverne Irske. Ova usporedba potaknula je razmišljanja o mogućim utjecajima dizajna i stilova drugih reprezentacija.

U konačnici, svi se slažu da će službeno predstavljanje novih haljina u ponedjeljak donijeti konačan sud. Hoće li novi dizajn dobiti konačnu potvrdu ili će biti potrebne izmjene, ostaje za vidjeti. Do tada će se rasprave na društvenim mrežama i forumima nastaviti sa žarom, a očekivanja su visoka kako među navijačima, tako i među dizajnerskim entuzijastima.

r/croatia - Dresovi za Europsko Prvenstvo

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.