Redakcija portala Direktno izložena hakerskim napadima i prijetnjama; o svemu obavijestili policiju i HND

22.03.2022. 18:35:00

ZAMJERILI SE I RUSKOM VELEPOSLANSTVU

Portal Direktno posljednjih dana suočen je s nizom tehničkih poteškoća i hakerskim napadima. Brojni čitatelji nam javljaju kako otežano pristupaju našim tekstovima... Dodatno, redakcija portala Direktno suočena je s prijetnjama zbog izvještavanja o ruskoj agresiji na Ukrajinu, a neke od prijetnji prijavili su policiji i Hrvatskom novinarskom društvu.

Tehnička služba portala otklanja poteškoće, no kratkoročno je i dalje moguće da čitatelji imaju problema  s pristupom na portal. Ako ne uspijevate pristupiti portalu, pokušajte obrisati povijest pretraživanja na vlastitom uređaju kako bi ubrzali pristup portalu Direktno.hr/ili koristiti drugi pretraživač.

Dodatno, portal Direktno suočen je s nizom prijetnji zbog izvještavanja o ruskoj agresiji na Ukrajinu. Neke od prijetnji prijavili su i Ministarstvu unutarnjih poslova i Hrvatskom novinarskom društvu.

Zanimljivo, u nekim prijetnjama, koje čak i nisu anonimne, portalu Direktno se zamjera navodno 'navijačko izvještavanje u korist Rusije', dok ih se istodobno u drugim prijetnjama optužuje kako izmišljaju ruske zločine u Ukrajini i navodno šire lažne vijesti.

Izvor: Direktno.hr/Foto: screenshot/yt

Izvorni autor: ri/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.