REDARI, MASKE I RAZMAK OD DVA METRA: Evo kako će ove godine izgledati Kolona sjećanja u Vukovaru

15.11.2021. 17:30:00

“Kolonu će osiguravati 265 redara, duž cijele Kolone bit će dovoljno punktova na kojima će biti dezinfekcijska sredstva i maske, a svi sudionici morat će nositi maske i održavati razmak od dva metra”, istaknuo je u ponedjeljak Krešimir Čulo, zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite Grada Vukovara.

Covid-potvrde za sudjelovanje u Koloni sjećanja nisu potrebne, dodao je Čulo, prenosi N1.

Što se tiče procjena koliko bi ljudi moglo doći na 30. obljetnicu, Čulo je rekao da ne znaju, jer nema organiziranih prijevoza pa će u Vukovar doći svatko tko to bude planirao.

Ugostiteljski objekti u Vukovarsko-srijemskoj županiji i onim dijelovima Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije koji s njom graniče, radit će do 21 sat, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Upitan očekuju li porast broja zaraženih nakon održavanja Kolone sjećanja, Čulo je rekao da je prošle godine sve prošlo u najboljem redu pa vjeruju da ni ove godine neće biti nikakvih problema.

 

Izvor: dnevno.hr/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.