Rijeka, jutro poslije potopa. Voda se uglavnom povukla, saniraju se posljedice nevremena

29.09.2022. 09:28:00

Kiša je, nažalost, oko 8 sati opet počela padati. Očekuju se nove obilne količine

Rijeka je jutro nakon nezapamćenog sinoćnjeg nevremena koje je doslovno izazvalo kolaps u gradu i odnijelo jedan ljudski život, djelovala naoko normalno.

Voda se s gradskih ulica većinom povukla, promet se odvija normalno. Na dramu koja se događala noćas u samom centru, međutim, ipak je ukazivalo nekoliko prizora. Vatrogasce smo zatekli kako izvlače vodu iz studentskog restorana Indeks, a sličnim su se poslom “bavili” i trgovci iz nekoliko lokala u centru. Kod parkirališta Zagrad zatekli smo automobil koji je noćas sletio niz stepenice.

Pravi razmjeri šteta tek će biti utvrđeni.

Kiša je, nažalost, oko 8 sati opet počela padati. U zadnja 24 sata već je palo nevjerojatnih 270 milimetara oborine po četvornom metru, a danas se očekuju nove obilne količine.

Oborina bi, prema meteorolozima, povremeno trebalo biti sve do subote, dok se tek od nedjelje očekuje trajnija stabilizacija vremenskih prilika.


       


Izvor: novilist.hr/Foto: Portal Novi list

Izvorni autor: P.N.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.