RIJEŠEN MISTERIJ SA SNIMKE? Djevojka u bijelom džemperu trčala s mladićem, no pravi detalj je s druge strane ulice

04.01.2022. 11:15:00

NE PODUDARAJU SE NI TENISICE MLADIĆA

Matej Periš iz Splita nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. prosinca nakon izlaska iz kluba "Gotik".

Peti je dan potrage za nestalim Mladićem iz Splita. U javnost su u ponedjeljak procurile snimke, a među njima je i jedna na kojoj je vidljiva djevojka u bijelom džemperu. Naime, mladić i djevojka trče, a mladić je u kratkim rukavima i tamnoj odjeći, no ima tamne tenisice. Na svim drugim snimkama, prema tvrdnjama Nenada Periša, oca nestalog Mateja, vide se bijele tenisice.

Foto: Screenshot

Kako piše Pink, stvar je u tome što na istoj snimci, minutu prije nego što je pojavio mladić u tamnim tenisicama i djevojka u bijelom džemperu, s druge strane ulice pretrči mladić u bijelim tenisicama. On se slabije vidi i relativno je kratko u kadru.

To je, piše srbijanski medij, sasvim sigurno dovelo do nesporazuma - u približno isto vrijeme trče dva mladića. Jedan trči sam, dok drugi trči u društvu djevojke.

Foto: Screenshot

Izvor: Direktno.hr/Foto:Screenshot/Alo.rs/Privatna arhiva/Direktno

Izvorni autor: lš/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.