Rimac objavio: 'Dajem 1000 eura svakome tko mi preporuči čovjeka kojeg ću zaposliti'

28.12.2021. 16:53:00

Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalificirane ljude, objavio je Rimac

Mate Rimac traži nove radnike, a kandidate traži putem preporuka. 

Naime, svatko tko uputi na kandidata kojeg na kraju zaposle u Rimcu dobit će nagradu od 1000 eura, bez obzira na to je li zaposlen u Rimac Grupi ili ne. 

- Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske tvrtke, širimo se i na svim razinama. Svatko tko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1000 eura (bruto) - bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne - napisao je Mate Rimac na Facebooku. Traže iskusne stručnjake za nabavu i logistiku koji mogu preuzeti odgovornost za velike projekte.


- Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalificirane ljude - objavio je Rimac na Facebooku.

Izvor: 24sata/ Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.