RODITELJI OPREZ! Nepoznati muškarac pokušao oteti 10-godišnju djevojčicu u Zagrebu?

02.02.2022. 11:21:00

Na Facebooku postoji grupa “Za bolje sutra – za Borovje!”. U toj je grupi jedna majka napisala objavu kako je njezinu kćer u utorak oko podne, navodno pokušao oteti nepoznati muškarac.

Kako je majka napisala, pored njezine 10-godišnje kćeri zaustavio se crni automobil dok se ona vraćala kući iz škole.

“Muškarac joj je rekao da ga je poslala njena mama da ju pokupi. Srećom pa je moja cura samo nastavila hodati. Javila sam školi i sad će policija doći do nas. Prenesite svojim klincima da paze. Policajci sad po kvartu traže kamere”, napisala je žena.

Istaknula je kako su joj u policiji rekli da je ovo drugi slučaj sa sličnom pričom u zadnjih desetak dana u gradu. Tvrdi i da se radilo o mlađem muškarcu svijetle kose u crnoj jakni.

Iz zagrebačke policije su za Dnevnik.hr potvrdili da su dobili dojavu oko 12,40 sati o “komunikaciji nepoznatog djeteta i muškarca”.

Isto tako, iz policije ističu da se utvrđuju okolnosti cijelog slučaja.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:ilustracija

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.