Rusi su raketirali Zaporožje i njegova predgrađa: Ozlijedili petero, među njima su i djeca

16.01.2023. 10:00:00

NOVI NAPAD NA UKRAJINU

Ujutro 16. siječnja ruska raketa pala je u blizini peterokatnice u Zaporižju - kao rezultat toga, 5 osoba je ozlijeđeno krhotinama stakla, uključujući 2 djece (9 i 15)

U noći 16. siječnja Rusi su izveli novi raketni napad na Zaporižje i njegova predgrađa, pri čemu je ozlijeđeno petero ljudi, uključujući dvoje djece od 9 i 15 godina. Oštećeni su objekti civilne, stambene i industrijske infrastrukture, prenosi 24sata.

- Neprijatelj je raketirao regionalni centar i prigradska naselja. Dolazi do razaranja civilne, stambene i industrijske infrastrukture. Dobili smo informaciju o nekoliko lakše ozlijeđenih. Sve relevantne službe rade na licu mjesta - izjavio je na svojoj stranici u Telegramu Oleksandr Staruh, načelnik vojne uprave Zaporiške regije.

Na mjestu pada rakete rade sve nadležne službe, uključujući spasioce Državne hitne službe, liječnike i komunalce.

Izvor: 24sata/Foto:pravda.com.ua

Izvorni autor: PDN/24sata/Oleksandra Panfilova

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.