Ruža Tomašić izlazi na parlamentarne izbore s Domovinskim pokretom Miroslava Škore u 10. izbornoj jedinici

27.05.2020. 08:18:00

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić bit će jedan od kandidata za Hrvatski sabor na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

“Vjerojatno će me staviti u 10. izbornu jedinicu, gdje, kako, ne znam. Ali ja sam već najavila i rekla točan datum kad odlazim iz EU parlamenta, dakle to je 30. 6. 2021.”, kazala nam je Tomašić za dnevnik.hr.

SDP također računa na svoje europarlamentarce.

“Fred Matić apsolutno, Romana Jerković zasada vjerujem“, rekao je Davor Bernardić koji će ovih dana razgovarati i s Biljanom Borzan, no ona ne planira biti na list.

“O izborima u Praškoj 5 sljedeći tjedan“, najavio je Milan Bandić kojem je HDZ zamjerio kritike Vladi zbog učinjenog nakon potresa.

Na pitanje je li i dalje nakon svega moguća koalicija s Milanom Bandićem, premijer Andrej Plenković je kazao: “Vidjet ćemo tko će prijeći izborni prag“.

Bandić je odgovorio na napade od strane Plenkovića kazavši za u ponedjeljak za RTL: “Ja sam kriv i za poraz Grabar-Kitarović na izborima. Hvala lijepa. Drag mi je Platon, ali istina mi je još draža”.

Izvor: narod.hr/dnevnik.hr/RTL/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.