Sastanak Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu

15.07.2021. 16:18:00

Organizacijski odbor jednoglasno je prihvatio program svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu

U Ministarstvu hrvatskih branitelja u četvrtak, 15. srpnja 2021. održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora za središnje obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnost i Dana hrvatskih branitelja koji će se u organizaciji Vlade RH održati 4. i 5. kolovoza u Kninu.

Organizacijski odbor jednoglasno je prihvatio prijedlog program svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, a isti je usuglašen i s predstavnicima udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata koji su nazočili sastanku.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Ureda predsjednika Republike, Ureda predsjednika Hrvatskog sabora, Ureda predsjednika Vlade, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, Glavnog stožera Oružanih snaga RH, Ravnateljstva policije, kao i gradonačelnik Grada Knina, predstavnici Hrvatske radiotelevizije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Vojnog ordinarijata u RH te udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.

Ove godine središnja svečanost 5. kolovoza održat će se stadionu NK Dinara, što će omogućiti nazočnost većeg broja hrvatskih branitelja, gostiju i uzvanika uz pridržavanje svih aktualnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu organizirat će se sukladno aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za što će biti izrađen poseban epidemiološki okvir.

Izvor: morh.hr/Foto:morh.hr

Izvorni autor: morh.hr / Foto: T. Brant

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.