'Saucha je potpisao sve sporne putne naloge i putne račune'

19.02.2020. 10:46:00

Kod spornih i nespornih potpisa nismo utvrdili značajne razlike koji bi ukazivali na sumnju da Saucha nije skriptor na spornim putnim nalozima i računima, rekao je vještak Ćorić

Unutar spornih potpisa Tomislava Sauche nismo utvrdili elemente nesigurnosti i zastajkivanja koji bi upućivali na krivotvorenje, rekli su na Županijskom sudu u Zagrebu grafološki vještaci Zvonimir Ćorić i Đuro Črnjak na suđenju bivšem predstojniku ureda bivšeg premijera Zorana Milanovića i tajnice u uredu Sandre Zeljko.

Grafolozi su detaljno objasnili kako su usporedili sporne i nesporne potpise Tomislava Sauche.

Na suđenju Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko svjedočili grafološki vještaci | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kod spornih i nespornih potpisa nismo utvrdili značajne razlike koji bi ukazivali na sumnju da Saucha nije skriptor na spornim putnim nalozima i računima, dodao je Ćorić.

Vještaci su zaključili da je Saucha potpisao sve putne naloge i putne račune. Nije potpisao samo jedan putni nalog za putovanje u inozemstvo.

Izvor: 24sata/ Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izvorni autor: Vilim Cvok

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.