Šef Sindikata policije odgovorio Milanoviću o napadu Torcide na policiju, otkriva što kažu ozlijeđeni policajci…

25.05.2022. 10:04:00

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić u utorak je razgovarao s predsjednikom Sindikata policije Dubravkom Jagićem.

“Policija je odradila svoj posao u Desincu točno po pravilima službe, kako i treba”, ustvrdio je gost Dnevnika Nove TV Dubravko Jagić.

Na konstataciju kako je predsjednik Zoran Milanović rekao kako baš sve i nije bilo dobro pripremljeno, Jagić je odgovorio:

“Mene samo zanima li možda predsjednik završio Policijsku akademiju? Je li možda ikad sudjelovao u takvim sukobima i je li siguran uz policiju koja ga čuva. Dakle, njega policija čuva i ne znam zašto bi rekao takve stvari. Na kraju krajeva, sam je rekao da policajcima ne treba povećavati plaću, a mi imamo najmizerniju plaću”, rekao je čelnik Sindikata policije Hrvatske.

Jagić je, kako je istaknuo, u kontaktu s ozlijeđenim policajcima.

“Neki od tih ozlijeđenih policajaca su navijači Hajduka. Kažu kako je to bila borba za goli život, da je toliko ljudi nasrnulo na njih da nisu imali druge opcije nego da naprave to što je napravljeno, a što je u potpunosti opravdano – upotreba vatrenog oružja”, zaključio je Jagić.

Brojni navijači tvrde da su se našli u krivo vrijeme na krivom mjestu. Na pitanje je li moguće da su ipak policajci krivo postupili, Dubravko Jagić je kazao da to nije moguće.

“Ako su oni bili u krivo vrijeme na krivom mjestu, otkud im ozljede? Dakle, bili su tamo, napravili su ono što nisu trebali raditi i tu nema nikakve priče. Nemoguće je da se nekom nešto dogodilo, a da nije bio tamo prisutan”, zaključio je gost Dnevnika Nove TV.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto:fah

Izvorni autor: Dnevnik.hr/Narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.