Šeks o Milanoviću: 'To je koktel psihičkih bolesti, trebao bi biti smijenjen s mjesta predsjednika'

28.03.2021. 16:10:00

Član Predsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks komentirao je ponašanje predsjednika Zorana Milanovića, pogotovo unazad nekoliko dana

Rekao je za RTL kako je njegovo ponašanje koktel psihičkih poremećaja:

"Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije...", započeo je Šeks, pa u razgovoru dodao kako traži njegov opoziv:

"Sada predstoji situacija u kojoj postoje na 4 fronta jasno postavljene ustavno-pravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uvjeti da se pokrene postupak opoziva sa mjesta predsjednika Republike jer je on očito, osobito u zadnjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela Ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost", rekao je Vladimir Šeks.

Izvor: tportal.hr/Foto: Borna Filić/PIXSELL

Izvorni autor: T. O.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.