SELAK PROZVALA GUVERNERA: 95 posto građana je bez znanja koristilo prešutna prekoračenja i vi to niste spriječili na vrijeme

07.10.2021. 11:17:00

Nakon što je Most ustrajao na dovođenje guvernera HNB-a Borisa Vujčića u sabornicu, njihova saborska zastupnica Marija Selak Raspudić upitala je guvernera o odgovornosti za kasnu reakciju s prešutnim prekoračenjima.

“Oko 95 posto građana tri je godine koristilo, a da nije znalo, prešutna ograničenja, osjećate li se odgovorni što to niste spriječili na vrijeme?”, upitala je Vujčića.

Selak Raspudić mu je nabrojala tri ključna pitanja koja muče hrvatske građane te uz prešutna prekoračenja istaknula i inflaciju te uvođenje eura.

“Molim Vas da izađete iz proceduralne inertnosti i ne držite se slijepo Polugodišnjeg izvješća, nego odgovorite na tri ključna pitanja”, rekla je Selak Raspudić.

Izvor: 7dnevno/PDN/Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.