SELAK RASPUDIĆ NAPRAVILA ŽEŠĆI KAOS NA HRT-u! Ovo je neviđeno: Napala HDZ da lažira ankete!

22.10.2021. 11:05:00

Burno je sinoć bilo u HTV-ovom Otvorenom gdje se, između ostalog, raspravljalo o HRejtingu prema kojemu je HDZ s 27.3% i dalje vodeća stranka. Prema spomenutoj anketi unatoč presudi Fimi media HDZ je jedini, od stranaka koje prelaze izborni prag, s rastom rejtinga od 0.17%.

Ovaj postotak posebno je oštro komentirala Marija Selak Raspudić (Most), dotaknuvši se ograđivanja HDZ-a od Ive Sanadera.

“Premijer Plenković ga se odrekao, rekao je da ga ne zanima ništa što je bilo prije 2015., a vi ste svoj politički vrh doživjeli baš za vrijeme Sanadera i, evo, ja sam sigurna da ćete počastiti naše gledatelje, da možete naći bar jednu lijepu riječ za Ćaću”, rekla je Selak Raspudić Josipu Boriću, potpredsjedniku Kluba zastupnika HDZ-a.

No, ovdje nije stala.

Izrazila je potom skepsu prema rezultatima HRejtinga, a kolegama iz HDZ-a, za koje je rekla da kradu i varaju na veliko.

“Željela bih toplo pozdraviti sve HDZ-ove PR stručnjake. Dobro su me nasmijali, bio je ovo duhovit tjedan. Pupovac me dobro nasmijao kad je dao uvjetnu podršku novom ravnatelju HRT-a, a sad me dobro nasmijala ova anketa. Anketa nas pokušava uvjeriti da je HDZ, nakon što je pravomoćno osuđen za korupciju, da mu je rejting počeo rasti. Dakle, onaj Ivo Ivić, koji je tamo negdje na Visu, koji se dosad nećkao bi li glasovao za HDZ je, kad je vidio da je konačno došla presuda i kada je vidio da su doista koruptivni, rekao da im sada sigurno daje glas. Da je do ankete te kuće, Bernardić bi bio premijer, a kolega Togonal, Vi biste vodili neku mozaičnu emisiju ili uređivali Dobro jutro, Hrvatska”, rekla je.

“Vi u HDZ-u imate jedan problem da ne samo da kradete nego kradete na veliko, pa vas onda ulove. Tako i varate na veliko. Bili ste previše nestrpljivi. Morate biti strpljivi s manipulacijama jer vas je do sada prokazala cijela Hrvatska. Tako da idući put malo pričekajte, mjesec dana nakon presude za korupciju, pa onda prodajte ovakve ankete”, poručila je Selak Raspudić.

Borić je izrečeno nazvao lažima.
“Niti kradem niti imam koristi od takvih riječi koje izgovara gospođa Raspudić”, rekao je Borić i prozvao Selak Raspudić za honorar koji je primila od HRT-a.

Poručio je da korupcija ima svoje ime i prezime.

“Zaista žalosti da ti kolegica s druge strane govori da si kriminalac, lopov, ne znam što si sve već, a nemaš ništa iza sebe. Zaista ništa. Da vas pokušavaju degradirati, etiketirati i da im je to jedini posao, praktički”, rekao je Borić.

 

Izvor: dnevno.hr/Foto:Pixell

Izvorni autor: D. V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.