ŠIRE SE LAŽNE VIJESTI O STANJU THOMPSONOG SINA! Menadžer pjevača otkrio pravu istinu o bolesnom Anti Mihaelu, prije dva dana pozvali na molitvu

26.10.2022. 18:35:00

Ante Mihael Perković, sin Marka Perkovića Thompsona, već se nekoliko mjeseci nalazi na bolničkom liječenju. Nakon što su putem službene stranice pjevača Marka Perkovića Thompsona prije nekoliko dana fanovi pozvani moliti za ozdravljenje njegovog 17-godišnjeg sina u hrvatskim medijima pojavila se informacija kako se zdravstveno stanje mladog Ante znatno poboljšalo te da se trenutno nalazi na stacioniranoj medicinskoj rehabilitaciji u toplicama. No međutim kako se doznaje od od pjevačevog menadžmenta, riječ je o netočnim informacijama.

Stanje Ante Mihaela Perkovića i dalje je nepromijenjeno. Podsjetimo, posljednji poziv na molitvu za bolesnu osobu u kojoj se traži pomoć Djevice Marije objavljen je na službenoj Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona u ponedjeljak.

‘Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. ‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. ‘Mnogo može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16), uči nas sv.Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog’, stoji u pozivu, a na kraju su navedene riječi molitve za ozdravljenje. Ovim putem još jednom pozivamo da se uključite u molitvu za Antino ozdravljenje i ozdravljenje svih koji teško pate.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:narod.hr/Marko Perković Thompson

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.