Širi se slika ministra Beroša bez maske u trgovini. Evo kako on to objašnjava

31.12.2021. 08:22:00

Društvenim se mrežama širi fotografija ministra zdravstva Vilija Beroša bez maske u zatvorenom prostoru.

Beroš je snimljen u trgovini u Zagrebu, u trenutku kad ni on ni njegova supruga nisu imali masku.

Ministar je fotografiran kroz vrata na kojima stoji upozorenje o obvezi nošenja maski.

Oglasio se Beroš

O fotografiji se oglasio i sam ministar.

“Za vrijeme ulaska u trgovinu moja supruga i ja smo imali maske kao i tijekom cijelog boravka u trgovini. Jedino smo skinuli masku prilikom konzumacije mineralne vode. Logično je za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska. Štoviše, kada tu razinu rizika kao društvo ne bismo tolerirali, nitko ne bi mogao raditi.

Međutim, ako se maska nosi ostalo vrijeme boravka u zatvorenom prostoru, smanjuje se razina rizika na prihvatljivu što sam i ja sa suprugom učinio. Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu. Navedeno potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine”, rekao je Beroš.

Izvor : Nadzorne kamere vlasnika trgovine
Izvor : Nadzorne kamere vlasnika trgovine

 

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.