Sisačka biskupija: ‘General Gotovina nas je posjetio 10. travnja, biskupu Košiću je izrazio potporu‘

11.04.2021. 11:15:00

Biskup mu je zahvalio za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja

Sisačkog biskupa Vladu Košića posjetio je u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, a biskup mu je zahvalio za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja, priopćeno je u nedjelju iz Sisačke biskupije.

- Sisačkog biskupa Vladu Košića i suradnike posjetio je u subotu 10. travnja u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, navodi se u priopćenju na službenim stranicama biskupije.

- Tom prigodom biskup Košić zahvalio je generalu za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja, a general Gotovina se rado prisjetio lijepih trenutaka provedenih u Sisku prije nekoliko godina i biskupu izrazio potporu s obećanjem da će biti uz njega i ovaj narod te pomagati i dalje koliko bude mogao, s nadom da će se sve porušeno obnoviti, dodaje se u priopćenju.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Stjepan Vego/Sisačka biskupija

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.