SJAJNA GESTA Torcida stigla, pomaže pri selidbi bolnice Križine na Firule: Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad

17.03.2020. 11:28:00

Svi zavodi, klinike i odjeli s lokaliteta bolnice Križine krenuli su u svoju, prvu u povijesti, selidbu u bolnicu Firule u Splitu, a svoj obol borbi protiv korona virusa dala je i Torcida.

Nakon poziva u ponedjeljak, na mjestu događaja pojavili su se i momci iz Torcide te pomažu da se posao obavi što prije, a treba istaknuti da su sami poduzeli zaštitne mjere i nabavili maske i rukavice.

Dočekale su ih predstojnica Klinike za unutarnje bolesti doc. dr. Daniela Marasović Krstulović i glavna sestra klinike Dolores Poljak.

Podsjetimo, bolnički kompleks na Križinama će biti namijenjen za potrebe eventualno oboljelih od korona virusa kojih, na svu sreću, još uvijek nema ni u gradu ni u Splitsko-dalmatinskoj županiji, piše Slobodna Dalmacija.

Torcida je i na svom Instagramu dala podršku liječnicima i pozvala građane na borbu protiv korona virusa.

"Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule. Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije. Danas, tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu! Ovo je dužnost svakog od nas! ZOVI, SAMO ZOVI!!! Život za Hrvatsku!", napisali su.

Izvor: av/Slobodna Dalmacija/Direktno.hr/Foto:FaH

Autor: