SKANDAL NA POLICIJSKOJ AKADEMIJI: Mladi policajci kraj obrazovanja slavili uz užičko kolo?

16.07.2021. 19:55:00

 

Snimka na kojoj navodno mladi policajci završetak akademije slave uz narodnu glazbu plešući užičko kolo, objavljena je na 24 sata. Vlasnik snimke tvrdi kako je u četvrtak bila proslava završetka obrazovanja posljednjeg naraštaja u Policijskoj akademiji “Josip Jović”, pa su se kadete iz Zagreba odlučili proveseliti.

Mladi policajci slavili uz užičko kolo na Policijskoj akademiji? MUP provjerava autentičnost

                                                                                Foto: Screenshot/24sata.hr

O svemu su se oglasili iz MUP-a kazavši kako je u tijeku utvrđivanje autentičnosti snimke.

“Izvješćujemo kako je i Ministarstvo u sjedištu danas tijekom dana zaprimilo kraću snimku koja je vjerojatno nastala na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se vjerojatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po primitku snimke od Policijske akademije smo žurno zatražili detaljno izvješće i provjeru autentičnosti navedene snimke. Po zaprimanju relevantnih informacija obavijestit ćemo o utvrđenom, kao i o činjenici je li došlo do propusta u odnosu na odgojno-edukativnu ulogu navedene ustrojstvene jedinice ovog Ministarstva”, priopćili su.

 

Izvor: zagreb.info

Izvorni autor: Zagreb.info/Foto: Robert Anic/PIXSELL/ Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.