SKANDAL UOČI LOKALNIH IZBORA Grmoja prozvao Škoru da preko naručenih anketa blati njihova kandidata Troskota

13.05.2021. 10:27:00

NE BIRAJU SE SREDSTVA

Uoči predstojećih lokalnih izbora koji se održavaju u nedjelju, 16. svibnja, suparnički kandidati za mjesta gradonačelnika, načelnika i župana ne prezaju ni pred čim.

Takav je slučaj s navodnim blaćenjem Mostova kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimira Troskota koji je navodno “blaćen” u jednoj anketi koju je provela agencija Akter Public.

“Ovo je neviđeni skandal i netko će zbog toga morati odgovarati i nećemo to samo tako pustiti”, rekao je Nikola Grmoja iz Mosta.

Novinarima je poručio da provjere za koga radi agencija Akter Public koja je u anketi navodno blatila Mostova kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimira Troskota.

“Blatiti konkurenciju u jednoj anketi je nedopustivo i mi ćemo poduzeti određene korake”, istaknuo je Gromoja.

Na upit o tome tko stoji iza te agencije, Grmoja je rekao kako je to navodno – Miroslav Škoro.

Kako bismo saznali što o tome misli Miroslav Škoro i kako će odgovoriti na izravnu Grmojinu optužbu, poslali smo upit u Domovinski pokret. Odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Patrik Macek/PIXSELL r

Izvorni autor: Sanja Plješa/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.